Джей Ло  винаги е следвала сърцето си, но в този

...
Джей Ло  винаги е следвала сърцето си, но в този
Коментари Харесай

Дженифър Лопес красива и щастлива на корицата на Vogue

Джей Ло  винаги е следвала сърцето си, само че в този стадий от живота си след скорошната и женитба с Бен Афлек звездата признава, че е постигнала същинско благополучие.

За декемврийския брой на Дженифър Лопес приказва за фамилния живот, родителството, политиката, за какво желае да я назовават „ госпожа Афлек ”, и по какъв начин записва извънредно персонален нов албум, първият й от съвсем десетилетие – „ кулминационна точка натова коя съм аз като човек и актьор ”, съгласно думите ѝ.
 Борис Бонев чака обща кандидатура с Политическа партия и Демократична България 9 ноем 2022 | В утринния блок на Нова водачът на " Спаси София " съобщи, че претендент за кмет би трябвало да е човек, който е работил...
 
               

 

На корицата Джей Ло виси от клон на дърво, облечена в луксозната развяваща се рокля haute couture рокля на. Роклята e с доста богата долна част, държи се на тънки презрамки и е с провокационен гол тил. Гримът на Дженифър е доста предпазлив, тя не носи аксесоари или бижута и е изцяло боса.

 
               

 

Освен на  корицата, Джей Ло наподобява необикновено и в останалите фрагменти от  фотосесията, а един от обичаните ни е нейният отбор на.  51-годишната звезда е със стегнат изрязан бял корсет,  който разкрива изваяната ѝ талия. Сетът е допълнен от черна кожена макси пола с дълъг шлейф и огромно черно кожено яке от горната страна.

 
               

 

Впечатляваш е и типът и в отбор на Dior, включващ елегантна риза и транспарантна плисирана пола.

 
               

 

Феновете на певицата и актриса са впечатлени и от фрагментът на веещата се черна пола с дълбока цепка, стегнат бралет, дантелено сако и чифт черни ботуши с връзки и транспарантен акрилен ток.

Уникалната фотосесия е дело на надарената. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР